Koostis:
250gr lasanjeplaate.
Hakklihakaste:
400gr hakkliha
2 hakitud sibulat
400gr tükeldatud tomateid
1 puljongikuubik
soola, pipart, maitserohelist
Juustukaste:
50gr võid
1dl jahu
1l piima
250gr riivjuustu
soola, pipart
Valmistamine:
Hakklihakaste:
Pruunista hakkliha ja sibul. Lisa tomatid ja puljong (vajadusel võib lisada veidi vett). Maitsesta soola pipraga ning maisterohelisega.
Hauta kaane all 10min.
Juustukaste:
Sulata potis või, lisa jahu ja vähehaaval piim ja kuumuta pidevalt segades keemiseni.
Keeda mõni minut aeg-ajalt segades.
Maitsesta soola ja pipraga. Tõsta pott tulelt ja sega juurde riivjuust.
Võta ahjuvorm ja tõsta põhjale kiht juustukastet. Laota peale lasanjeplaadid, siis hakklihakastet ning peale juustkastet.
Korda 3-4 korda ning viimaseks kihiks jäta juustukaste ning kata see omakorda riivjuustuga.
Küpseta 225kraadises ahju allosas 30-40min.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar